SNABB LEVERANS. 60 DAGAR RETUR RÄTT

Retur policy

Vi har 60 dagars returrätt, vilket innebär att du har 60 dagar på dig att returnera produkten efter att du mottagit din vara.

Vi är säkra på kvaliteten på våra produkter, det är därför vi har ett specialerbjudande för att tillåta att prova silke örngott och returnera det om du inte gillar det i 60 dagar provperiod. Vi kan dock endast ta emot en begagnad örngott i returen. Om du vill returnera fler artiklar bör de vara i samma skick och i originalförpackning

Skador och problem:
Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

Siden är ett känsligt material, men är väldigt lätt att ta hand om. Vänligen följ våra instruktioner för skötsel av sidenartiklar. Vi ansvarar inte för skador orsakade av olämplig tvätt om du inte följer våra råd.

Behörighet:
För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den med taggar och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köp beviset. 

Undantag / engångsartiklar:
Vissa typer av varor kan inte returneras, som personliga vårdartiklar (som wave curlers, scrunchies, sovmasker), anpassade produkter (som specialbeställningar eller personliga föremål).

Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika vara.

Tyvärr kan vi inte ta emot returer på reavaror eller presentkort.

Utbyten:
Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har, och när returen har accepterats, gör ett separat köp för den nya varan.

Returprocess
1. Kontakta oss först på support@silkzi.com.

2. Om din retur accepteras skickar vi instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket.

3. Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte.

Om den godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.

Observera att varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur inte kommer att accepteras.

Om paketet inte hämtas på posten och returneras till oss tar vi en avgift på 149 kr

Du kan alltid kontakta oss för alla returregler på support@silkzi.com.

 

close