SNABB LEVERANS. 60 DAGAR RETUR RÄTT

Kändisarnas NYA TREND
- pyjamas är en kvälls outfit

Historiskt sett har siden betraktats som någonting lyxigt, glamouröst och och exklusivt material,

avsett för kungligheter och kändisar. Men siden är inte bara skönt att se på.

Flera färska studier visar också att användande av siden har många fördelar för såväl hud som hår (6,7).

Att ta på sig siden kläder eller sova i siden (i form av sidenpyjamas och sidenlakan)

har enligt forskning kring kvinnlig hälsa visat sig vara mycket bättre för kvinnans hud

än att välja klassiska bomulls- eller polyesteralternativ.

Angelina Jolie Source: https://www.vogue.com/

Kourtney Kardashian Source: https://www.shopyourtv.com/

Kim Kardashian Source: https://www.vogue.com/

Sarah Jessica Parker Source: https://www.vogue.com/

Gigi Hadid Source: https://www.vogue.com/

Faktum är att siden både kan minska effekterna av åldrande och lindra vissa hudåkommor, som allergier och atopiskt eksem.

"Redan första gången du provar ett av våra plagg kommer du att märka skillnaden. Vi tillverkar nämligen våra pyjamasar i äkta siden, vilket ger en helt annan känsla och upplevelse för hela din kropp." - säger Maria, en av SILKZI grundarna.

SILKZI:s produkter har redan hundratals 5-stjärniga omdömen från nöjda kunder. "Många uppskattar att vi lägger så stor vikt och ansträngning vid att designa och producera produkter av högsta kvalitet. "

Det är dessutom ett helt allergivänligt material, vilket är ett måste för den som lider av allergi mot damm eller dammkvalster.

Vad är så unikt med en pyjamas set från SILKZI?

 • Perfekt outfit

Pyjamasstilen har varit en hit på sistone. Titta på alla stjärnorna som bär det som vanliga kläder. Angelina Jolie, Kardashians, Gigi Hadid och många andra kändisar vet hur man håller sig avslappnad och stilig på samma gång

 • "Som att klä sig i ingenting"

SILKZI pyjamasset är superbekväma att bära och sidens skönhet ligger helt enkelt i att inte känna det alls.

Glöm att svettas som det händer när du bär billiga polyesterpyjamasset.

Siden kommer att få dig att känna dig lyxig, snygg och superfräsch

 • Kylande effekt

Till skillnad från billigare, konstgjorda material kan siden reglera temperaturen naturligt. Materialet anpassar sig efter din kroppstemperatur, oavsett om du är i kyla eller i värme.

I varmt väder kan siden absorbera värme och fukt, vilket kommer att gynna din sömn.

 • Lätt att skota om

Siden är ett ömtåligt material, men det betyder inte att det är svårt att ta hand om. Det är faktiskt riktigt enkelt att tvätta och torkar dessutom snabbt. Kom bara ihåg att alltid vända din pyjamas ut och in, samt att använda en tvättpåse om du tvättar i maskin. Välj också ett tvättprogram anpassat för ömtåliga tyger. Ta gärna en titt på våra råd för tvätt av sidenplagg så kommer tvätten gå som en dans.

 • Komfort och Estetik

Designen på SILKZI:s pyjamas sets är anpassad för att följa dina kroppsrörelser. Istället för att begränsa dig eller kännas för tight formar den sig mjukt efter din kropp och ger en bekväm och snygg passform.

 • Hypoallergenic material

  En SILKZI pj set gjord av naturligt siden kommer att uppskattas särskilt av tjejer som är utsatta för allergier och med känslig eller torr hud

Känn dig bekväm, stilfull
hemma och ute
och ge nödvändig vård för din hud

På vilket sätt är siden bra för huden?

Naturligt sidenmaterial består av proteiner och 18 aminosyror, bland annat glycin och alnin. De är kända för att balansera hudens naturliga fuktnivåer, vilket ger förbättrad åter fuktning och får din hy att se yngre ut.

Fördelar för din hud

Under vintermånaderna, när luftfuktigheten är låg, är det inte ovanligt att huden upplevs torr. Användande av elektriska värmefiltar och syntetiska hemtextilier bidrar också till förekomsten av torrhet i hud och hår.

Siden bidrar till att balansera fuktnivån i huden. Att materialet dessutom har allergivänliga och antibakteriella egenskaper medför många fördelar för personer som lider av exempelvis astma eller eksem.

Vad kunder säger om SILKZI...

Stefan L - 19 okt 2022, 12:21

Jag hade svårt att sova på nätterna pga svettningar. En kompis rekomenderade mig att prova silke så beställde en pyjamas. Otroligt skön att sova i, jag är mycket nöjd.

Siden Pajamas för män, MarinBlå, 22 momme

Niklas L. - 18 okt 2022, 14:42

Köpte ett set påslakan till frun i present. Det var bra gjort av mig själv för jag blev lika förtjust i att sova i silke som hon. Vi är supernöjda.
 
 

Elisabeth H.   09 Mar 2022, 15:07

Skön himla skönt använder det jämt

 

 

Sidenörngott - Lila, 100% Mullbärssiden, 22 momme

Sold out

Sold out

Sold out
 1. ***
 2. 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6133113/ Chemicals from textiles to skin: an in vitro permeation study of benzothiazole,Francesco Iadaresta
 1. 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4986180/ Textile industry and occupational cancer, Zorawar Singh
 2. 3. https://www.aces.su.se/research/projects/chemicals-in-textile-materials/ Department of Environmental Science, Stockholm University
close